Ett av de kanske mest omtalade ämnena just nu är hur robotar och AI kommer påverka våra arbetsliv. Möjligheterna har aldrig varit större för att med hjälp av teknik förenkla och effektivisera vardagen för verksamheter. Vi på New är i centrum av den digitala förändringen och rör oss ständigt mot de nya innovationerna.

Göteborg & Stockholm

Om oss
På NEW arbetar passionerade konsulter som är experter på framtidens arbetsstyrka. Vi hjälper våra kunder att realisera de senaste teknologierna inom Robotics (RPA), chatbots och AI. NEW är en innovationsbyrå som kombinerar Management Consulting med teknisk implementation.

Om jobbet
Du kommer arbeta med att utveckla vår affär genom att identifiera och leverera managementkonsulttjänster inom innovation. Hos oss driver du idéförsäljning i nära dialog med våra nuvarande och nya uppdragsgivare. Genom att alltid strävar efter att erbjuda marknaden de allra främsta innovationskoncepten är du en relevant rådgivare ut mot beslutsfattare i stora organisationer. På NEW arbetare vi i team där utvecklare och managementkonsulter i tät dialog driver projekt inom robotisering, chatbots och AI.

Vi tror att du har:
• högskole- och/eller universitetsexamen
• erfarenhet av att arbeta som konsult inom management, IT eller innovation
• bra affärsförståelse, men samtidigt ett stort intresse för ny teknologi och innovation
• erfarenhet av försäljning av konsulttjänster
• arbetat med projektledning och förändringsledning
• van vid att leda andra och arbeta i team

Vi befinner oss i en mycket expansiv fas vilket betyder att vi rör oss snabb framåt, men många kunduppdrag som drivs parallellt med att vi utvecklare bolagets strukturkapital. Här finns stora möjligheter att vara delaktigt i att utveckla och forma bolaget.
Resor kan förekomma och då främst inom Sverige.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansökan
Om du har frågor eller vill skicka in din ansökan, kontakta oss på jobb@new-innovation.se