Susanna är en av de första som började arbeta på NEW och hon stormtrivs. Läs mer om vad Susanna tycker om att arbeta här.

Vad gjorde du innan du började på NEW?
Jag pluggade Industriell ekonomi på Linköpings universitet med teknisk profil mot datavetenskap. Efter studierna jobbade jag som utvecklare inom system integration när jag senare hittade NEW för att bli innovationskonsult. Från början innebar detta allt ifrån att dokumentera processer för att sedan utveckla robotarna till att jag nu är Head of RPA, en roll som innebär att jag är tekniskt ansvarig för hur vi jobbar med RPA.

Varför jobbar du på NEW?
Det är ett bolag med mycket driv! Känslan över att vilja förbättra saker, både internt men framförallt för vår kunder är något som genomsyrar bolaget. Samtidigt så är det en bra blandning av tekniskt och affärsdrivet fokus. Eftersom vi är ett väldigt ungt bolag med ett innovationsdriv är det många som gör saker för första gången, något som både uppmärksammas men också premieras. Jag tycker att kulturen här präglas av öppenhet, ta ansvar och jag hela tiden får möjlighet att utvecklas, både som konsult och inom det tekniska området.

Vad står på din att göra – lista?
Just nu jobbar jag en del med vårt tjänsteerbjudande och hur vi ska kunna tekniskt realisera en del nya tjänster som vi vill erbjuda våra kunder. Det innebär att det är både en teknisk utmaning då jag måste sätta mig in i frågor som jag idag inte har så mycket erfarenhet kring, men också att jag måste tänka på hur vi ska ta betalt. En annan sak som jag har på min lista är diskussioner ute hos en kund som ska driftsätta ganska snart kring hur deras tekniska uppsättning ska se ut för att få till en säker och skalbar lösning.

Jag ska också köpa en tårta för att fira att vi precis har gått i mål med ett stort delmål i ett av kundprojekten som jag är med i. Det är superhärligt att nå delmål och det är viktigt att vi firar våra framgångar!