Ett av de kanske mest omtalade ämnena just nu är hur robotar och AI kommer påverka våra arbetsliv. Möjligheterna har aldrig varit större för att med hjälp av teknik förenkla och effektivisera vardagen för verksamheter. Vi på NEW är i centrum av den digitala förändringen och rör oss ständigt mot de nya innovationerna.

Göteborg

Om jobbet
Du kommer arbeta med att vara hjärtat i att designa och bygga lösningar inom våra teknikområden inom Intelligent Automation. Arbetet innebär att tillsammans med våra kunder ta fram både infrastruktur- och mjukvarulösningar, vilka du sedan är med att leverera. Du bistår också våra kunder med råd kring tekniska val och strategier om hur tillämpning av intelligent automation bidrar till att skapa värde för just dem.

I rollen som tech lead kommer du att vara en nyckelperson inom NEW i Göteborg, med en roll som sammanhållande inom våra teknikområden och den som säkerställer följsamhet och teknisk kompetens inom övriga teamet. Du kommer att vara delaktig i projekt från initiering och kravställning till storskalig utrullning, och ofta i rollen som teknisk expert. Du kommer arbeta både självständigt och i team med kunder och såväl juniora som seniora konsulter från NEW. För att trivas i rollen är du handlingskraftig och besitter goda ledaregenskaper. Du har förmågan och viljan att driva och bygga upp vår förmåga och kompetens inom befintliga men även nya teknikområden.

Resor förekommer och då främst inom Sverige.

Vi tror att du har:
• en relevant universitetsutbildning
• 3-8 års relevant arbetserfarenhet
• programmeringsbakgrund
• erfarenhet av Cloud
• erfarenhet av versionshanteringssystem så som git eller svn
• gärna erfarenhet av IT-säkerhet och infrastruktur
• ett stort intresse för ny teknologi och innovation, och nyfikenhet kring kommande teknologier och möjligheter
• arbetat som konsult inom management, IT eller innovation
• goda kunskaper i svenska och engelska

Extra meriterande är om du har tidigare erfarenhet av RPA, chatbots, AI eller Machine Learning.

Ansökan
Om du har frågor kring rollen kontakta Susanna Hellström Gefwert, Robotic Lead, på mejladressen: susanna.gefwert@new-innovation.se

Skicka in ditt CV och berätta om dig själv till jobb@new-innovation.se
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss
På NEW arbetar passionerade innovationskonsulter som är experter på framtidens arbetsstyrka. Vi hjälper våra kunder att realisera de senaste teknologierna inom exempelvis Robotics (RPA), chatbots och AI. NEW är en innovationsbyrå som kombinerar Management Consulting med teknisk implementation.