New växer och söker därför innovationskonsulter som vill arbeta inom RPA, robotisering och nya innovationsteknologier.

Göteborg & Stockholm

Om jobbet
Ett av de kanske mest omtalade ämnena just nu är hur robotar och AI kommer påverka våra arbetsliv. Möjligheterna har aldrig varit större för att med hjälp av teknik förenkla och effektivisera vardagen för verksamheter. Vi på NEW är i centrum av den digitala förändringen och rör oss ständigt mot de nya innovationerna.

Som Innovationskonsult kommer du att arbeta nära våra kunder med att hjälpa dom realisera nya teknologier inom RPA, Robotics och Intelligent Automation. I ett typiskt projekt kommer dina arbetsuppgifter bl.a. att vara; analysera och utveckla lösningar, programmera robotar och ta fram business case.

Vi tror att du har:

  • relevant högskole – eller universitetsexamen
  • stort intresse för innovation och nytänkande
  • goda kunskaper i svenska och engelska
  • erfarenhet från att arbeta som konsult
  • ett stort inre driv och vilja att ta eget initiativ och ägandeskap
  • erfarenhet att arbeta i tekniska miljöer (ex. IT-system)

Vi söker dig som har en stark vilja att vara med på vår tillväxtresa och utveckla våra tjänster inom innovation. NEW har en snabbrörlig och dynamisk miljö, och värdesätter mycket eget engagemang och driv, vilket kommer ge dig stor möjlighet att var med och påverka både din och bolagets utveckling.

Ansökan
Som anställd hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, leda kunders digitala förändringsresor, inspireras på våra kodkvällar och ständigt utvecklas. Kanske vill du vara med att starta kontor utomlands eller vill du bli expert inom AI-utveckling? Du bestämmer, men det börjar med en ansökan.

Skicka in ditt CV och berätta om dig själv till jobb@new-innovation.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss
På NEW arbetar passionerade innovationskonsulter som är experter på framtidens arbetsstyrka. Vi hjälper våra kunder att realisera de senaste teknologierna inom Robotics (RPA), chatbots och Intelligent Automation. NEW är en innovationsbyrå som kombinerar Management Consulting med teknisk implementation, med kontor i Stockholm, Göteborg, München, Köpenhamn och Chicago.